Gravidyoga

Att vara gravid är ett speciellt tillfälle i livet där det är extra viktigt att bjuda in tid, avslappning och ett omhändertagande för sig själv. Gravidyogan är ett fantastiskt redskap under de månaderna du är gravid att fördjupa kontakten med dig själv och ditt barn, stärka kropp och sinne för att kunna få en så positiv upplevelse som möjligt både under din graviditet och förlossning.

I gravidyogan jobbar vi med specifika övningar och yogapass som är avsedda för din graviditet och allt vad det innebär. Yogapassen innehåller mjuka rörelser som är kopplade till djupandning, inre fokus, meditation och avslappning. Genom yogan ökar du din kroppsmedvetenhet och du kommer i kontakt med ditt andetag som är en ofattbar hjälp under graviditet och förlossningen.

Vi tränar oss i olika förlossningsförberedande tekniker och du får värdefull information och tips inför graviditet, förlossning och föräldrarskap. Gravidyoga är för alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller om du väntar ditt första barn eller har barn sedan tidigare.

Vi delar tankar och funderingar runt graviditet och förlossning och skapar en trygg atmosfär som stöttar dig på din väg att bli mamma.

För mer info www.yogamamma.se