Naturmedicin med kunskap från Norden

Naturmedicin brukar ofta kopplas till örter och kost, men naturmedicin är så mycket mer än så. Det är läran om livet och mötet med det som händer under vägens gång.

Jag, Mira, har utbildat mig på Naturmedicinska akademin under 2,5 år och tog examen i juni 2020. Denna utbildningen omfattade både praktik och teori, men även egna djupgående arbeten med oss själva för att kunna förstå, stötta och vara grundade i att möta människor och alla typer av livssituationer. Sedan dess har jag jobbat med människor som sökt denna vägen till hälsa. För mig handlar detta om en livsstil och att också leva det jag lär. Om du vill läsa och komma mer i kontakt med det jag står för och filosofin jag jobbar med, är du varmt välkommen att besöka min instagram VildaMirakel : https://instagram.com/vildamirakel?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Metoderna som används har funnits i tusentals år och är inspirerade från kunskap och visdom runt hela världen. Örterna som jag rekommenderar är ofta nordiska.

Genom en konsultation kommer vi fram till obalanser som kan balanseras upp genom olika behandlingar och hjälpmedel. Tillsammans gör vi en behandlingsplan genom det som önskas från dig som klient. Inom naturmedicinen jobbar vi inte med ”quick fix” utan det är viktigt att vara medveten om att läkeprocessen behöver ta sin tid beroende på vart obalansen sitter och hur djup den är.

Naturmedicinsk konsultation 1,5 timme 850:-

Genom att göra ett hälsopussel så kan vi hitta orsak till obalans och sjukdom. Detta innefattar fysiskt, andligt, psykologiskt och känslomässigt. Samtalet varar ca 1 timme och sedan görs en puls och tungdiagnostik som hjälper till att sätta en naturmedicinsk diagnos.

Akupressurmassage 60/90 min 745:-/945:-

Cirkulationsfrämjande och avslappnande massage som görs med långsamma djupa tryck och stykningar på kroppens akupressurpunkter och meridianer. Massagen löser upp blockeringar i kroppens energiflöden och mjukar upp spända muskler.

  • Lugnar och skapar ro
  • Ökar allmänt välbefinnande
  • Oxytocin – främjande
  • Motverkar smärta
  • Ökar blodcirkulationen
  • Ökar lymfcirkulation
  • Stärker immunförsvaret
  • Förbättrar tarmfunktionen

Zonterpi 60 min 650:-

Zonterapi är en uråldrig behandlingsform som är otroligt kraftfull och balanserande behandling. Det går ut på att terapeuten trycker på punkter under fötterna  Dessa punkter kan kopplas till organen i kroppen och lösa upp blockeringar. Detta leder i sin tur att kroppen startar igång självläkningsprocesser.