Lilla Ansiktsbehandlingen 25 min 400:-

För dig som har lite mindre tid men ändå vill hinna med lite lyx. Rengöring, peeling, kort massage och vårdande produkter som avslut.

Klassiska ansiktsbehandlingen  60 min 640:-

Behandlingen börjar med rengöring, peeling, mask och avslutas med en skönt avslappnande ansiktsmassage med eteriska oljor. Allting väljs utifrån vilken hudtyp du har.

Klassiska ansiktsbehandlingen 90 min 840:-

Unna dig en lite längre och lyxigare ansiktsbehandling. Först görs en hudanalys och väljer vilka produkter som passar bäst för din behandling. Sedan följer: rengöring, peeling, portömning om så önskas, lätt brynplock, massage med eteriska oljor för just din hudtyp, mask och sedan avslutas behandlingen med en passande fuktkräm + ögonkräm.

Anti age ansiktsbehandling 60 min 795:-

Denna behandlingen passar dig som vill fokusera på att ge ansiktshuden en mer aktiv anti age baserad behandling. Produkterna som används är Lakshmi´s exlusiva ”anti-age” – serie. Behandlingen börjar med en rengöring, aktiv peel-off mask i ånga, djupgående lymfmassage, mask och avslutande olja/kräm/ögonkräm. Vill du lyxa till det extra med en aktivt koncentrerad ampull som avslut kan du lägga till denna för 100:-

Anti age ansiktsbehandling LYX 90 min 995:-

Denna behandlingen passar dig som vill fokusera på att ge ansiktshuden en mer aktiv anti age baserad behandling med ännu mera lyx. Produkterna som används är Lakshmi´s exlusiva ”anti-age” – serie. Behandlingen börjar med en rengöring, aktiv peel-off mask i ånga, lätt brynplockning, djupgående lymfmassage, ögonmassage, mask + ögonmask och avslutande olja/kräm/ögonkräm. Handmassage ingår under tiden du ligger masken verkar. Vill du lyxa till det extra med en aktivt koncentrerad ampull som avslut kan du lägga till denna för 100:-

Lakshmi ANTIAGE serie är ett unikt behandlingsprogram som bromsar hudens åldrande på ett holistiskt sätt; skyddar huden mot dagliga påfrestningar och hjälper den upprätthålla sina viktiga funktioner.

Netra ögonbehandling 40 min 390:-
( i behandling 250:- )

En unik ayurvedisk behandling anpassad just för den känsliga ögonhuden. Behandlingen inleds med rengöring av hela ansiktet, följt av en dränerande och vitaliserande ögonmassage med -Ultra rich eye balm.
Därefter får du njuta av en uppfriskande, fuktgivande ögonmask -De-stressing eye mask, som tar bort trötthetstecken.
Som avslutning utförs en lyftande massage med hjälp av laserkristaller för att stimulera ögonområdets marma-punkter och Eye lifting Repair serum.

  • Färgning av fransar och bryn – i ansiktsbehandling 150 :-
  • Färgning av fransar och bryn, inkl lätt formning av bryn 250 :-
  • Ansikts- och- hårbottenmassage med varma oljor 30 min 350:-