Massage

Klassisk svensk massage är en massageform som verkar både läkande, djupgående och är bra för immunförsvaret, muskelsmärtor, stress och även cirkulation då den jobbar lymfdränerande.

Helkroppsmassage 60/90 min 595:- / 795:-

Njut av en djupgående helkroppsmassage i varm mandelolja. Välj själv om du vill ha en uppiggande eller avslappnande massage och berätta gärna om det är något speciellt område du önskar att fokusera på eller vilken styrka du vill ha.

Halvkroppsmassage 30 min 395:-

En halvtimme där du själv väljer vilket område som ska fokusera på.

Gravidmassage 75 min 625:-

Efter tredje graviditetsmånaden är du välkommen på en effluragemassage med lätta strykningar där terapeuten använder sig av stärkande oljor som du sedan får ta med dig hem. Massagen avslutas med en härlig ansiktsmassage samt hårbottenmassage.

Aromamassage 90 min 850:-

En unik behandling med lätt avslappnande beröringsmassage. Här får du utifrån en personlig analys en massageolja med eteriska medicinska oljor som hjälper just dig för det du behöver. Hela kroppen får en skön avslappande massage som avslutas med ansikts- och- hårbottenmassag.

Tillval i massage:

  • IR bastu 30 min 40:-
  • Skrubb 200 :-

TuiNa Massage 30/60/90 min 400:- / 600:- / 800:-

TuiNa massage är en del av den traditionella kinesiska medicinen. Det är en dynamisk massageform som  syftar till att aktiverar kroppens akupunktursystem, återställa den energetiska balansen, reducera smärta och lösgöra blockeringar.

För bokning av TuiNa Massage kontakta Frida Sihvo

Mer information på Naturlig Balans.